Landsbyportalen > Lokalt > Lokalrådet > Nyheder > Åben by i Bælum d. 16.8.2015 se annoncen på lokalrådets nyheder

Åben by i Bælum d. 16.8.2015 se annoncen på lokalrådets nyheder

Rebild Kommune har besluttet at udbyde deres Byggegrunde til højest bydende inden 31. august 2015. Det er en enestående mulighed for at erhverve en meget billig byggegrund og derfor vil vi borgere i Bælum, gerne vise interesserede tilflyttere, hvad Bælum byder på af herligheder.

Åben by i Bælum – søndag den 16. august 2015, Rebild Kommune har besluttet at udbyde deres Byggegrunde til højest bydende inden 31. august 2015. Det er en enestående mulighed for at erhverve en meget billig byggegrund og derfor vil vi borgere i Bælum, gerne vise interesserede tilflyttere, hvad Bælum byder på af herligheder. Se de ledige grunde i Bælum her

Vi mødes ved de nye byggegrunde på Elmesvinget: Kl. 14.00 – 16.00 er der pandekagebagning i teltet ved byggegrundene, hvor Spejderne og Lokalrådet serverer kaffe, øl og vand til pandekagerne. Kl. 15.00 er der guidet bustur rundt i og omkring Bælum, hvor vi viser jer byens og omegnens muligheder og seværdigheder. Afgang fra Byggegrundene på Elmesvinget og turen er gratis. Tag børnene med på en søndagstur til Bælum, og oplev glæden ved at bo i naturskønne omgivelser, i en by hvor alle de primære faciliteter er tilstede og afstanden til Aalborg kort. Vi glæder os meget til at se jer - og læs forinden besøget mere om Bælum på vedhæftede link …pdf. 

Venligste hilsner fra Bælum Lokalråd. 

Over sigt

Sidst opdateret 08-07-2015
Sitemap - Powered by TownPortal 0.6